Офис ком

За нас

Нашата фирма во својство на инвеститор на деловни и стамбени згради се занимава со изнаоѓање на локации, подготовка на проект кој ги задоволува потребите на современите семејства, а потоа со имплементирање на современи материјали и елементи, а притоа запазувајќи ги стандардите за градење, изградба на објекти, секако со ангажирање на стручен тим, за да на крај се добие модерна и квалитетна градба.


Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

Квалитет

Големо внимание е посветено на проектирањето на становите кои ги задоволуваат сите потреби
Прочитај повеќе...

Услови

Офис ком во соработка со сите банки ви овoзможува вашиот нов дом
Прочитај повеќе...

Квадратура

Објектот кој е во изградба на ул. Пандил Шишков бб располага со квадратури од 27м2 до 99м2
Прочитај повеќе...

Превземи каталог

Проекти

Завршени

Повеќе

Во изградба

Повеќе

Идни - Аеродром

ПовеќеЗА НАС

Обезбедувањето на квалитетен производ и услуга, почитување на предвидените и договорените рокови, одговорност, посветеност и стручност е основа на која нашата фирма го гради деловниот успех и својот понатамошен развој.

FACEBOOK

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Владимир Комаров бр. 27/4-1, 1000 , Скопје, MK

ofiskom@ofiskom.mk | prodazba@ofiskom.mk

+389 2 2403 503 / +078 351 910

Пон - Пет 08:00 - 17:00

Саб 08:00 - 15:00